Staarkulturist Argo Ader astus täna kohtu ette

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TANTSUPARADIIS – Naistepäeva eri – KEVADINE ERUTUS
Kevadist erutust ja erootikat oli nautlemas ka staarkulturist Argo Ader koos pruudiga
TANTSUPARADIIS – Naistepäeva eri – KEVADINE ERUTUS Kevadist erutust ja erootikat oli nautlemas ka staarkulturist Argo Ader koos pruudiga Foto: Martin Dremljuga

Täna hommikul algas Harju maakohtus kohtuprotsess kindlustuskelmuses süüdistatava staarkulturisti Argo Aderi ja rahapesu eest kohtulikult karistatud Johannes Pajula üle.

Põhja ringkonnaprokuratuur süüdistab Aderit (42) ja Pajulat (28) kindlustuskelmuses, mis seisnes liiklusõnnetuse lavastamises. Süüdistuse järgi esitasid Ader ja Pajula 2008. aasta sügisel kindlustusseltsile Seesam avalduse, mille kohaselt sõitis Pajula sama aasta 8. oktoobril kaubikuga Fiat Ducato Keila linnas ristmikult vasakpööret sooritades ette Aderi juhitud sportautole Dodge Viper, vahendab Õhtuleht.

Kindlustusselts luges sõiduki taastamisele mittekuuluvaks ning maksis Aderi pangakontole enam kui miljoni kroonini küündinud hüvitise. Hiljem tekkis kindlustusel pettusekahtlus ning järgmise aasta kevadel pöördusid nad politsei poole.

Ader pole süüd omaks võtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles