«Meelejahutaja» tuleb jälle!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Vaarik
Andrus Vaarik Foto: Viktor Burkivski

Reedel, 5. aprillil kell 16.05 kõlab Vikerraadio eetris «Meelejahutaja 2013», kus lavastaja Andrus Vaariku juhtimisel jõuavad näitlejate esituses kuulajateni nii tuntud kirjutajate kui ka sketšikonkursi parimad tööd, samuti üks aastatetagune nali.
 

Veebruari algul kuulutati välja «Meelejahutaja» sketšivõistlus, millest kõik soovijad said osa võtta.

Kuu aja jooksul jõudis Vikerraadioni ligi sada naljalugu, millest «Meelejahutaja» toimetajad selekteerisid välja parimad, et lavastaja Andrus Vaarik saaks lõpliku valiku teha.

Naljalugude hulgas oli huumorit kõikvõimalikel teemadel, kuid enim kirjutati poliitikast ja igapäevaelu juhtumistest näiteks arsti juures, apteegis, ühistranspordis, tänaval, saunas, suusamäel, jne.
 
Lisaks konkursitöödele jõuavad otsesaates rahva ette Veiko Märka, Andrus Kiviräha ja Mart Juure naljad.

Laval on näitlejad Anne Paluver, Helene Vannari, Evelin Võigemast, Jan Uuspõld, Märt Avandi ja Argo Aadli. Muusikat mängib ansambel Kõrsikud.

«Meelejahutaja 2013» saatejuhid on Margit Kilumets ja Andrus Vaarik.
 
Sündmust on võimalik otsepildis jälgida SIIT ja SIIT.

Kuni 4. aprillini jagatakse Vikerraadio pärastlõunaprogrammi vahendusel kutseid «Meelejahutaja 2013» otsesaatesse. Samuti kõlavad nendel päevadel kell 16.50 eetris eelmise aasta «Meelejahutaja»naljad.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles