Tehnolegend Josh Wink tuleb neljapäeval Tallinnasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Wink
Josh Wink Foto: promo

Neljapäeval, 4. aprillil esineb USA tehnolegend Josh Wink klubis Studio. Josh Winkilt ilmub ka üle nelja aasta, 15. aprillil, singel «Balls». Studio In Action peol sekundeerivad Josh Winkile kodumaised P. Julm, Marek Poel, Robert Niko ja Andreas Kask.

Josh Wink on Philadelphias sündinud DJ, produtsent ja plaadifirma omanik. Ta on tehno- ja haussmuusika teerajajaid, üks tänapäeva tantsumuusika tõelisi ikoone.

Wink alustas '80ndate alguses DJna, '90ndatel sai kuulsaks nii DJ kui klubimuusika hittide «Don't Laugh», «Higher State of Consciousness» ja «I'm Ready» autorina.

Winkile kuulub ka plaadifirma Ovum, mis on kuni tänaseni üks olulisemaid ja kvaliteetsemaid tantsumuusika plaadifirmasid.

Josh Winki iseloomustavaks sõnadeks on mitmekülgsus (seda nii DJ, produtsendi kui plaadifirma vedajana) ja terviklikkus. Üheks tänapäeva tantsumuusika verstapostiks loetakse ka Joshi 2009. aastal ilmunud kauamängivat «When A Banana Was Just A Banana».

Winki loomingus on lisaks kvaliteedile oluline selle värskus - isegi mitmed aastad tagasi tehtud lood kõlavad praegu mängides värskelt ja tänapäevaselt. Josh Wink on muusikamaailmas tegutsenud üle 25 aasta! Ja ühena vähestest '80ndatel alustanud djdest, on ta ka täna tantsumuusika suunanäitajaks. 



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles