Loosi lähevad piletid DJ-Josh Wink peole klubis Studio!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba sel neljapäeval, 4.aprillil tuleb klubisse Studio esinema USA kuulus dj Josh Wink
Juba sel neljapäeval, 4.aprillil tuleb klubisse Studio esinema USA kuulus dj Josh Wink Foto: Klubi Studio

Juba sel neljapäeval, 4.aprillil tuleb klubisse Studio esinema USA kuulus dj Josh Wink.

STUDIO IN ACTION PRESENTS: JOSH WINK

Josh Wink on Philadelphias sündinud dj, produtsent ja plaadifirma omanik. Ta on üks techno- ja housemuusika teerajajatest, üks tänapäeva tantsumuusika tõelisi ikoone.

Wink alustas 80ndate alguses djna, 90ndatel sai ta kuulsaks nii dj kui klubimuusika hittide «Don't Laugh», «Higher State of Consciousness» ja «I'm Ready» autorina.

Wink pani aluse ka enda plaadifirmale Ovum, mis on kuni tänaseni üks olulisemaid ja kvaliteetsemaid tantsumuusika plaadifirmasid.

Josh Winki iseloomustavaks sõnadeks on mitmekülgsus, seda nii dj, produtsendi kui plaadifirma vedajana ja terviklikkus. Üheks tänapäeva tantsumuusika verstapostiks loetakse ka Joshi 2009. aastal ilmunud kauamängivat «When A Banana Was Just A Banana».

Winki loomingus on lisaks kvaliteedile oluline selle värskus - isegi mitmed aastad tagasi tehtud lood kõlavad praegu mängides värskelt ja tänapäevaselt. Josh Wink on muusikamaailmas tegutsenud üle 25 aasta! Ja ühena vähestest 80ndatel alustanud djdest, on ta ka täna tantsumuusika suunanäitajaks.

Kõige paremini iseloomustab Josh Winki ühest Eesti muusikafoorumist leitud kommentaar: «DJ set kindlasti jah...aga ta on nii hea DJ et see on lihtsalt ebareaalne, ta mängib lihtsalt nii hästi, et ainult tantsid. Kindlasti mängib ta ka enda lugusid, alati on seda teinud. Mingid kõige müstilisemad ta enda cut'id «Dont Laugh» jne lugudest.»

«Albumil «When A Banana Is Just A Banana» on kusjuures minu arust ainult täielik geniaalsus - kõik lood on minimaalselt 10 min. ja neid live's on väga raske teha. Ma isegi ütlen ausalt, ta on üks vähestest, kes on sama geniaalne DJ kui produtsent.»

Neljapäeval, 4.4.13 @ STUDIO

JOSH WINK (Ovum, Philly)

P. JULM (ROTD, R2)

Downstairs:

MAREK POEL, ROBERT NIKO & ANDREAS KASK (Jack)

Uksed: 23:00

Pilet: Enne 00.00 FB going 5 euri, teistele 10 (TMW passiga öö löbi 5 euri)

Elu24 loosib peole viis vabapääset!

Nimeta mõni Josh Winki enda lugu ja saada see meilile press@rulersofthedeep.com
märksõnaks Elu24

Lisa kindlasti ka oma nimi ja kontaktid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles