«Sa ei ole üksi» alustab uute värvikate lugudega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Sa ei ole üksi»
«Sa ei ole üksi» Foto: promo

Täna kell 21.00 jõuab Kanal 2 ekraanile Carmen Pritson-Tamme «Sa ei ole üksi» uus ja emotsionaalne hooaeg.

Täna kohtume mehega, kes otsustas arstide surma-diagnoosi kiuste elada ja valmistub haua asemel hoopis eesootavaks pool-maratoniks.


«Selle kevade lugudel ei olegi ühist nimetajat. Kohati lõbusad, siis kurvad, vahest valusad ja ilusad. Nagu elu oma värvikuses! Aga kõik need lood valgustavad meie inimeste elu ja olu, ja ma arvan, et ka ühendavad meid rohkem,» räägib Carmen selle kevade saadetest.

Täna kohtume mehega, kes oli sõna otseses mõttes surmasuus. Siis aga tegi ta oma elus kannapöörde, kaotas 40 kilogrammi ja on täna õhinas eesootava pool-maratoni pärast - mõte, mis poleks veel kuid tagasi ühelegi tema lähedasele pähe mahtunud.

Läheme ka Tartu maakonda, Lääniste külla, kus viimased aastad on pereema ja -isa elanud hirmus, et nende lapsed võetakse neilt ära. Lisaks trööstitutele elamistingimustele, ei ole perele võõras ka alkoholiprobleem, kuid just nimelt hirm kaotada oma pere, pani pereisale mõistuse pähe ja nii on ta olnud alkoholist prii juba üheksa kuud.


«Selle pere elamistingimused on pehmelt öeldes eluohtlikud. Kuigi me ei saa kõike muuta, loodan siiralt, et meie väike üllatus toob nende päevadesse veidikenegi päikest. Samas loodan, et üheskoos televaatajatega suudame ehk rohkematki selle pere heaks teha,» avab Carmen tänast saadet.

Igas saates on kaks või kolm inspireerivat, julgustavat ja kogemusterikast lugu inimestest meie endi keskelt.

Reportaaži vormis toredad lood toovad vaatajani elu erinevaid tahke, toredaid muutusi ja kohati isegi lugusid, mis oma positiivsusega võivad muuta teiste inimeste elusid.

Saatel on ka mitu uut rubriiki. Muuhulgas avame vihjetelefoni, kuhu igaüks saab oma mure ära rääkida, et usin saatemeeskond saaks appi tõtata ja üheskoos lahenduse leida, sest keegi ei pea olema üksi.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles