«Mis? Kus? Millal?» viienda lahingu võitis Tiit Naaritsa võistkond ja pääses poolfinaali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mis? Kus? Millal?» viienda lahingu võitis Tiit Naaritsa võistkond
«Mis? Kus? Millal?» viienda lahingu võitis Tiit Naaritsa võistkond Foto: Kanal 2

Viienda «Mis? Kus? Millal?» lahingu võitis Tiit Naaritsa võistkond seisuga 6:3 ja tagas endale sellega pääsu poolfinaali. Sama tulemusega on poolfinaali pääsenud ka Jaan Alliku võistkond.

Tulise «Mis? Kus? Millal?» viienda mälumängulahingu võitsid Targad koosseisus: koreograaf Märt Agu, lavastaja Roman Baskin, tele-ajakirjanik Imre Kaas, tipp-mälumängurid - jurist Marko Siil, keskkonna-spetsialist Hugo Tang, ja võistkonna kapten, valitsev Eesti meister mälumängus Tiit Naarits.

Saate parimaks küsimuseks valis televaatajate võistkonna «advokaat» Tele2 kommunikatsioonijuht Hans Saarvelt 13. sektori küsimuse. Mirjam Põldsaar tahtis teada miks on ajalooliselt välja kujunenud, et meeste särginööbid asuvad paremal ja naistel vasakul? Kuigi kapten Tiit Naarits andis kiirvastuse pakkudes, et see on tingitud sellest, kummal pool mehed mõõka kandsid, ei toonud see teadmine Tarkadele punkti. Õige vastus oli: tavaliselt mehed riietasid ennast ise, kuid naisi riietasid nende teenijannad ja paremalt poolt oli neil nööpidele lihtsam ligipääseda. Mirjam Põldsaar teenis selle küsimusega 300 eurot.

Stuudiovõistkonna «advokaat», ajakirjanik ja raadiosaatejuht, Kuldmikrofoni laureaat Erki Berends valis parimaks Tarkade võistkonna mängijaks Hugo Tangi, keda eesti maalikunstnik, graafik ning metalli- ja filmikunstnik Jüri Arrak premeeris oma esseede kogumikuga «Võsa, aas ja mägi».

Tuleval pühapäeval, 21. aprillil mängib televaatajate vastu Arlet Palmiste võistkond koosseisus tipp-ajakirjanik Janar Filippov, Riigikogu liige Andrei Korobeinik, raadiotoimetaja Maarit Nõmm, Tapa vallavanem Alari Kirt ja suhtekorraldaja Urmas Glase.

Kas poolinaali pääseb Arlet Palmiste võistkond või Televaatajad 6:5 seljatanud Igor Habali võistkond, selgub juba järgmisel pühapäeval kell 20 algavas «Mis? Kus? Millal?» otsesaates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles