Kuula NimmerSchmidt`i suvist biiti! Kuidas meeldib?

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fredy Schmidt ja Andero Nimmer on moodustanud uue electro-popduo NimmerSchmidt
Fredy Schmidt ja Andero Nimmer on moodustanud uue electro-popduo NimmerSchmidt Foto: NimmerSchmidt

Laika Virginist lahkunud laulja Fredy Schmidt ja klahvpillimängija Andero Nimmer on moodustanud uue electro-popduo NimmerSchmidt.

Tartus tegutsev värske elektropopduo NimmerSchmidt avaldas möödunud reedel oma esimese singli «Öisel järvel», nende Facebooki lehekülg kogus juba esimese kahe päevaga ligi 200 fänni.

Bändi esimese singli nimi on inspireeritud laulja Fredy Schmidti naabri, tuntud poetessi, Peeter Volkonski ema Helvi Jürissoni luuletusest.

«Sain temalt selle luulekogu sünnipäevaks ja kui uue loo eestikeelsete sõnade jaoks inspiratsiooni otsisime, jäi rida «Öisel järvel» kohe silma,» seletab Schmidt. Peale esiksingli pealkirja on kõik sõnad ja kogu muusika Schmidti ja bändikaaslase Andero Nimmeri looming.

Andero Nimmer ja Fredy Schmidt tegid varem koostööd ansamblis Laika Virgin, mille esimesed singlid «Nähtamatu» ja „Ilusad inimesed» tekitasid palju huvi ning nende esimene plaat pälvis 2012. aastal Eesti Muusikaauhindade galal alternatiivalbumi auhinna. Schmidt on siiani ka ansambli Animal Drama liider.

Siin on duo suvise saundiga debüütsingel «Öisel järvel».

Kuula lugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles