TV3 reporter Kadri Pikhof on Kristiina Heinmetsa kaksikõde?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Seitsmeste uudiste“ reporterite ridades tegutseb juba kevadhooaja algusest Kadri Pikhof, kes on nii välimuselt, kui häälelt äravahetamiseni sarnane Kristiina Heinmetsaga
„Seitsmeste uudiste“ reporterite ridades tegutseb juba kevadhooaja algusest Kadri Pikhof, kes on nii välimuselt, kui häälelt äravahetamiseni sarnane Kristiina Heinmetsaga Foto: TV3

«Seitsmeste uudiste» reporterite ridades tegutseb juba kevadhooaja algusest Kadri Pikhof, kes vaatajale on  viimasel ajal tuntud ka «Su nägu kõlab tuttavalt» lavataguse meeleolu vahendajana. Paljude vaatajate arvates on Kadri äravahetamiseni sarnane TV3 teise reporteri, Kristiina Heinmetsaga.

Kadri on andekas ja tubli noor teletegija, kes on hämmastavalt sarnane samuti TV3 uudistes töötava Kristiina Heinmetsaga. Sarnane ei ole mitte ainult naiste välimus vaid ka nende hääl.

Kaunitare on korduvalt segi aetud ning vahejuhtumid on asjaosalistele endile rõõmsat elevust tekitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles