Pukka Up tähistab laupäeval Studios oma kümnendat sünnipäeva!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pukka Up tähistab laupäeval Studios oma kümnendat sünnipäeva!
Pukka Up tähistab laupäeval Studios oma kümnendat sünnipäeva! Foto: Mark Robinson

Britlaste Ibiza peosari Pukka Up tähistab sel laupäeval, 20. aprillil klubis Studio oma esimest juubelit peoga, kus mängivad plaate Mark Robinson, Ted Nilsson, Ecstatic, MK ja Kashu.

Pukka Up on nüüdseks kümme aastat tegutsenud peosari, mis tähistab oma juubelit üle 33 peoga maailma eri paikates. Pukka Upist on saanud oma tegutsemisaja jooksul edukas ja kindla kvaliteediga, vastavate dekoratsioonidega pidu, mida iseloomustavad lisaks tavapärastele klubipidudele ka menukad laevapeod.

Ted Nilsson ehk OneSaneMan on Inglismaal resideeruv, Rootsi päritolu housemuusika dj ja produtsent. Ta alustas muusika tegemist juba 15aastaselt ning on praeguseks andnud oma loomingut välja erinevate plaadifirmade alt nagu Hed Kandi, Whartone, Kompis ja Hed Kandi.

Mark Robinson on tõeline UK tantsumuusika veteran, ta on Eestis korduvalt plaate mängimas käinud ning põhjendab oma taaskordset siinviibimist nii: „Peale asjaolu, et eestlased ARMASTAVAD pidutseda, meeldib mulle tõesti Vanalinn. See on väga tore koht, kus ringi jalutada ja tutvuda Tallinna ajalooga, eriti Jõulude ajal.

Pukka Up on üritustesari, mis on randunud näiteks Ibiza, Inglise, Šveitsi, Tai, Poola, Austria, Austraalia ja Šoti peolahtedes. Pukka Up on eelkõige meloodilisema housemuusika pidu, mis kogu maailmas üha enam tuure kogub. Alates 2011. aasta novembrist külastab Pukka Up koos erinevate välisartistidega ka Tallinnas asuvat klubi Studio.

20. aprillil toimuval Pukka Up 10. sünnipäevapeol Studios, mängivad ülemisel korrusel plaate Ted Nilsson (UK), Mark Robinson (UK), Ecstatic ja alumisel korrusel kostuvad rnb rütmid djde MK ja Kashu poolt.

Uksed avatakse 23:00

Pilet: enne 00.00 FB listis olijatele 5 euri, teistele 10 euri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles