Briti mees andis lahkumisavalduse tordi kujul

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti mees edastas lahkumisavalduse tordi kujul
Briti mees edastas lahkumisavalduse tordi kujul Foto: SCANPIX

Suurbritannias Stanstedi lennujaamas töötanud mees andis oma ülemustele lahkumisavalduse, kuid see oli tordina, millele oli šokolaadivaabaga kirjutatud, miks ta ameti maha paneb.

31-aastase Chris Holmesi tordikiri algab sõnadega «To the Management» (Juhtkonnale), edastab Huffington Post.

«Täna on minu 31. sünnipäev ja ma sain hiljuti isaks ning mõistsin kui väärtuslik on elu. Sain aru, et ma pean tegelema sellega, mis mind ja teisi inimesi õnnelikuks teeb. Selle tõttu annan lahkumisavalduse, et saaksin end pühendada perekonnale. Viimasel paaril aastal olen tegelenud ka pagariäriga ning see on laienenud,» oli sõnum porganditordil.

Holmes töötas varem selliste kuulsate kokkade nagu Gordon Ramsey ja Marcus Wareing käe all enne kui temast sai tollitöötaja.

«Toidutegemine on minu kirg. Olen alati unistanud kookide-tortide valmistamsest,» teatas mees.

Mr. Cake hüüdnime kandev Holmes rajas kolme aastaga oma pagariäri, tehes kooke oma kodus. Esimestel aastatel oli tal vähe tellimusi, kuid siis nende arv kasvas ja tal tuli oma äri laiendada.

Holmesi sõnul tekkis tal idee anda lahkumisavaldus tordi kujul kuus kuud tagasi, kui ta naine oli veel lapseootel.

Mehe sõnul ei olnud ta eesmärgiks saada avalikkuse tähelepanu. Holmes pani tollitöötaja ameti maha selle nädala esmaspäeval. Ta õemees pani lahkumisavaldus koogist pildi Twitterisse, kus see levis edasi teistele sotsiaalmeedia lehekülgedele.

Holmes kinnitas, et tema ja ta senine tööandja lahkusid sõbralikult.

Ta sai lahkumisavaldus tordi tõttu kuulsaks ning kohe hakkas tellimusi sadama. Mitte keegi tellijatest aga ei soovinud torti, millel oleks lahkumisavaldus.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles