Inga Raitar sai sule sappa

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clazzi lõbus sünnipäevatrall.
Ajakirja Naised peatoimetaja Inga Raitar tuli pittu koos tütrega
Clazzi lõbus sünnipäevatrall. Ajakirja Naised peatoimetaja Inga Raitar tuli pittu koos tütrega Foto: Viktor Burkivski

Inga Raitar lahkub ajakirja Naised peatoimetaja kohalt.

Värvika daami Facebook`i lehel on järgmine postitus:

Täna teen Tarandit: Inga Raitar on avatud uutele väljakutsetele, pakkumisi võib teha minu telefonil, meili ei soovita kasutada, kirjastus.ee ei ole enam minu kodudomeen.

Tänasest võtan vastu pakkumisi, mis võimaldaks kasutada oma elukogemuste ja teadmiste pagasit ning oskusi ja usun, et minus on piisavalt vabanevat energiat, et luua taas midagi, mille läbi maailm pisutki paremaks saab :)

Kuid kevad tuleb ikka

kõik muu on tegelikult ainult minu mure

ma pilgu pööran päiksesse ja muigan

et mis siis ikka

sellesse

ei

sure...

Rakkes olemine on jah üks veider asi - me ühtaegu vajame seda ja teistaegu see ju ei lase vabalt vooluga kaasa minna :) Ehk siis ma ei tea, kas ma unistan rakkes olemisest, kuid voolus olemisega saan kindlasti hakkama, energiat vabaneb iga vabaduse tajumise hetkega üha rohkem, tänan kõiki headest soovidest :)

Hetk tagasi tabas mind taipamine: Kõige suurema vea teevad inimesed siis, kui soovivad teisi inimesi oma huvides ära kasutada (mistahes suhetes) - siis ei mõista nad, miks neil ei õnnestu teiste inimeste oma huvidesse survestamisega oma eesmärkidele jõuda. Selle asemel, et mõista teisi inimesi nende endina ja selle läbi kasutada nende potentsiaale, täites seeläbi ühised eesmärgid...

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles