Audru teeb kontserdimajas laulupäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kontserdimaja.
Pärnu kontserdimaja. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Neljapäeval kell 18 astuvad Pärnu kontserdimajas tasuta kontserdiga üles Audru valla, Paikuse ja Läti Grobina õpilaste muusikakollektiivid, keda Audru keskkooli 39. laulupäeval tuleb tervitama Grobina linnapea isiklikult.


Audru keskkooli õppealajuhataja Sirje Suurevälja sõnas, et kontsert vältab kaks tundi, sissepääs on tasuta ja kõik on üritusele oodatud.



Esinevad Audru keskkooli muusikakollektiivid, muusikalist külakosti pakuvad teisedki Audru valla ja vallakoolide muusikakollektiivid, Jõõpre põhikooli näitering, Paikuse põhikooli lastekoor ja külalised sõpruskoolist Lätist Grobina keskkoolist.



Peale kontserdi ja sellele eelnevate proovide korraldatakse külalistele ekskursioonid Audrus ja Pärnus. Kontserdi moto on “Üheskoos” ja selle ajal näidatakse lavaekraanil fotokonkursi “Üheskoos” parimaid fotosid. Konkursil osalesid Audru keskkooli õpilased, õpetajad ja vilistlased ning Grobina kooli õpilased. Kohapeal on müügil Audru keskkooli uued aastaraamatud. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles