Sir Elton John tähistab oma hiilgava karjääri 40. aastapäeva Tallinna lauluväljakul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Elton John
Sir Elton John Foto: SCANPIX

Maailma hiilgavaim meeslaulja Sir Elton John tähistab oma vapustava muusikukarjääri 40. aastapäeva Eestis Tallinna Lauluväljakul 29. juunil. Elton John on müüdud 250 miljoni albumiga maailma edukamaid artiste. Ainuüksi kuulus laul «Candle In The Wind»  on müünud 33 miljonit koopiat.

Elton John on maailmakuulus oma pillava elustiili, uhkete pidude, erakollektsioonide ja agara aidsivastase võitluse poolest. Tema varandust hinnatakse 265 miljonile dollarile ning tema valduses usutakse olevat suurim privaatne fotokollektsioon maailmas.

Erakordse artistina on ta esinenud ka erakordsetel sündmustel, k.a printsess Diana matustel Westminster Abbeys ning Suurbritannia kuninganna Elizabeth II teemantjuubeli pidustustel ning legendaarsel Live Aid kontserdil 1985. aastal.

28. juunil  annab Tallinn Star Weekend raames eksklusiivse kontserdi maailma hiilgavaim tenor José Carreras, kes esitab spetsiaalselt rahvusvahelise staarideparaadi Tallinn Star Weekend jaoks loodud kavas oma kuulsaimad esitused parimatest ooperitest.

Tallinn Star Weekendil esineb ka Eestis armastatud ooperidiiva Annely Peebo. Peebo esineb festivali esimesel päeval samal laval José Carrerasega.

 Tallinn Star Weekendil näeme ka briti kuulsamaid staare Sophie Ellis-Bextor.

«Murder on the Dancefloor»  lauluga maailmas laineid löönud staar esineb festivali teisel päeval, Elton Johni ja kõikide eestlaste südame vallutanud Tõnis Mäega.

Nii esimesel kui ka teisel Tallinn Star Weekend pidulikul päeval avatakse Celebrity Road Red Carpet, kus on kohustuslik dresscode, milleks on õhtukleit ja must ülikond. Celebrity Road Red Carpetile on tulemas nii Eesti kui ka lähisriikide avaliku elu tegelased – presidentidest popstaarideni välja.

Tallinn Star Weekend KAVA
28.06.2013

17.00 Väravad avanevad, restoranid on avatud.
19.00 Avatakse Celebrity Road Red Carpet. NB! Celebrity Road Red Carpet kohustuslik dresscode on õhtukleit ja must ülikond.
20.00 Annely Peebo
21.00 José Carreras
22.30-00.30 Afterparty lauluväljaku 2. korrusel. Sissepääs üksnes «Celebrity Road» piletitega.

 29.06.2013
16.00 Väravad avanevad, restoranid on avatud.
17.00 Avatakse Celebrity Road Red Carpet. NB! Celebrity Road Red Carpet kohustuslik dresscode on õhtukleit ja must ülikond.
17.00 Lavale astub DJ
18.00 Tõnis Mägi & Ultima Thule
19.00 Sophie Ellis-Bextor
20.00 Sir Elton John & The Band
22.30-00.30 Afterparty lauluväljaku 2. korrusel. Sissepääs üksnes «Celebrity Road» piletitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles