Pärnu kesklinna punutakse Pesa

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi-kohvik Pesa logo.
Klubi-kohvik Pesa logo. Foto: Erakogu

Juunist avab Pärnu kesklinnas praeguse klubi Double Drink kohal uksed klubi-kohvik Pesa, mis meelitab päevasel ajal kundesid lõunamaiste roogade ja nädalavahetusel eriilmeliste pidudega.

"Double Drinkile on tekkinud halb maine, sellepärast vahetame nime," põhjendas Pesa juhataja Margus Suurväli. "Omanikud on siin vahetunud ja kord majas, alaealistega ei ole enam mingeid probleeme nagu varem."

Klubi nimevalikut pidas Suurväli lahedaks.

"Keegi helistab ja küsib, kus sa oled, ja siis vastad: "Olen pesas!"" nentis juhataja.

1. juunist täismahus avatud Pesa paneb päevasel ajal rõhku toitlustamisele. Tööpäeviti 11-23 leiab menüüst nii kebabe, vokitoite kui šašlõkki.

Eelroogade hinnad algavad 35 kroonist ja kebabide hinnad 45 kroonist. Pesa väravas Kuninga tänava ääres avatakse suvel jäätisekiosk.

"Plaanis on pakkuda toitude ja jookide koju tellimise teenust sel ajal, kui köök töötab," lisas Suurväli.

Nädalavahetusel tegutseb Pesa ööklubina ja on siis avatud 11-04. Ööklubisse loodetakse tuua võimalikult eriilmelisi üritusi. Näiteks 5. juunil teeb Pesa avapaugu Belka ja Albert Marginali videodisko.

"Snäkke ja kergemaid toite pakume klubi lahtioleku ajalgi," lubas Suurväli. "Peale selle saab meil klubipiletiga alati kaasa tasuta joogi."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles