Uku Suviste pruut Sandra Daškova lükati missivõistlusel trepist alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste uus silmarõõm Sandra Daškova  stimuleeris meest saatanliku pilguga
Uku Suviste uus silmarõõm Sandra Daškova stimuleeris meest saatanliku pilguga Foto: Õhtuleht

Sandra Daškova, kes on Uku Suviste uus armastatu, sõnas Buduaarile, et missivõistlustel osalemine on talle palju rõõmu, aga kahjuks ka kurbust toonud.

Sandra õpib Tallinna Tehnikaülikoolis rahvusvahelist ärikorraldust, tema igapäevaellu kuulub nii kool, töö kui ka trenn. Hingelt on aga tegu läbi ja lõhki loomingulise inimesega.

Sandra sõnab: «Ma olen kindel, et pärinen planeedilt Veenus, minu fantaasiatel pole piire, armastan maalimist ja lisaks võib minu sahtlipõhjast leida kavandeid ja nii mitmedki riidekapi esemed olen ise valmistanud.»

Lisaks kunstiandele on Sandrat õnnistatud imekauni välimusega ning talle pole võõras ka missimaailm. Nimelt esindas Sandra 2011. aastal Eestit konkursil Miss International.

Neidis jumaldab reisimist.

«Reisidel sain proovida seni tundmatuks jäänud eksootilisi roogasid, samuti said mulle osaks nii kurjus kui ka kadedus, näiteks oli kellelgi väga vaja mind lava trepist alla lükata ja kleit pooleks käristada,» tõdeb Sandra, et nahaalseid inimesi leidub missimaailmas palju, sest võitu ihkavad kõik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles