Suletud uste taga: ema paneb lapsed tööle!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Suletud uste taga»
«Suletud uste taga» Foto: promo

Pildikesed elust enesest ehk sari «Suletud uste taga» toob täna vaatajateni loo Norast, kes käitub oma lastega ebainimlikult.

Kokana töötav Tiit on lahutatud oma laste emast Norast. 9-aastase Laura ja 11-aastase Miku ema Nora on viimased kuus aastat olnud töötu ning hinges püsinud tänu Tiidu poolt lastele makstavale rahale ja vanaema pensionile.

Pärast vanaema surma ei saa Nora enam laste ja kodu eest hoolitsemisega hakkama, keeldudes samas Tiidu pakutud töökohast.

Kodune elu kasvab üle pea ja Tiidult raha juurde küsimine annab Norale põhjust vaid rohkem pidutseda. Võlad kasvavad.

Kui Tiit saab teada, et lapsed pole juba mõnda aega kooli jõudnud, on pidevalt väsinud ja söömata, hakkab ta asja uurima. Mees satub oma lastele peale tasuta supiköögi juures, kuhu ema neid sööma saadab.

Selle asemel, et ise tööle minna ja laste eest hoolitseda, on Nora leidnud teise lahenduse  - lapsed teevad kodus hilisõhtuni ema eest tööd.

«Suletud uste taga» on TV3s täna kell 20.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles