Homer Simpson: olen Susan Boyle´i fänn

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homer Simpson: olen Susan Boyle´i fänn
Homer Simpson: olen Susan Boyle´i fänn Foto: SCANPIX

Menukas animasarjas «Simpsonid» mainiti briti talendisaates üllatanud šotlannat Susan Boyle`i.

«Simpsonite» 20. aastapäeva auks valminud osas näeb peategelast Homer Simpsonit osalemas talendisaates «Springfield`s Got Talent», kus ta tunnistab, et on Boyle`i suur fänn, kirjutab The Telegraph.

Kui Homeril palutakse end tutvustada, vastab ta: «Minu nimi on Homer Simpson, olen 39-aastane ning mind ei ole kunagi suudeldud. Minu unistuseks on saada sama kuulsaks lauljaks nagu Susan Boyle».

Varasemates «Simpsonite» osades on kujutatud ja mainitud mitmeid rahvusvahelise kuulsusega staare, mitte ootamatult kuulsaks saanuid tavainimeste hulgast.

«Simpsonid» ei ole ainus animasari, kus Boyle´i mainitakse.

Boyle`i teema käib läbi ka «South Parkist», kus tegelane Ike põgeneb kodust ja soovib Somaalia piraadiks saada, kuna ei kannata enam, et ta vanemad pidevalt Boyle`i laulu kuulavad.

Šotlanna Susan Boyle`is sai üleöö kuulsaks pärast briti talendisaatest esinemist. Karvase ingli hüüdnime saanud naise üle heideti enne esinemist nalja, kuid pärast võeti sõnad tagasi.

Ka on Andrew Lloyd Webber Boyle`ile pakkunud rolli muusikalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles