«Unelmate pulma» paarid planeerisid pidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unelmate pulma paarid
Unelmate pulma paarid Foto: Kanal 2

Neljapäevaõhtuses Kanal 2 romantilises tõsieluseriaalis «Unelmate pulm» nägid vaatajad Dima ja Liisa kihlumislugu, Ardo ja Kairi kohtumislugu ning noorpaaride pulmade planeerimise edenemist.

Seekordsed vahekohtunikud olid Hannah ja Ander Ild, kes on abielus olnud ligi viis aastat.

Peo planeerimine

Esmalt nägid televaatajad, kuidas läks noorpaaridel pulmade planeerimine.

Maido ja Evelyn tahaks oma pulmade stiiliks 17.-18. sajandi mõisaromantikat. Neil soovitati välja mõelda mingi läbiv teema, mida vajadusel kogu elu kasutada saaks.

Ardo ja Kairi sooviksid suurejoonelist pidu mere ääres ja mõisas. Ardo arvates saab kõige keerulisemaks läbiva teema mõtlemine.

Dima ja Liisa tahaksid pidu looduskaunis kohas mere ääres.

Siis koostasid paarid pulma eelarve. Evelyni arvates saaks ta kleidi 2000 krooniga, Dima ja Liisa panid põhirõhu toidule.

Eelarved jäid 100 000 ja 150 000 vahele ning kogenud pulmaisa Leino Eineri sõnul tuleks arvestada sada tuhat krooni 50 inimese kohta.

Saatejuht üllatas pruute ning teatas, et nende kleidi disainivad tuntud moeloojad ning pulmakleidi saavad nad igal juhul ja tasuta.

Evelyni kleidi teeb Riina Põldroos, Liisa kleidi Tiina Talumees ning Kairi oma Oksana Tandit.

Astroloog andis nõu

Nõu andis astroloog Edda Paukson, kelle sõnul on ideaalsete tingimustega abiellumiseks sobilikke päevi aastas vaid kümmekond.

Noorpaaride valitud 10. mail on täidetud kuus tingimust üheksast.

Pauksoni sõnul võivad kõik tähemärgid omavahel sobida ning vaadata tuleb mõlema sünnihoroskoopi, et partneri võimalikest negatiivsetest joontest varakult teada saada.

Kairi ja Ardo tutvumislugu

Kairi ja Ardo said tuttavaks 2006. aasta novembris. Kairi meelitati osa võtma Miss Tallinna valimistest ning Ardo pidi missikandidaate pildistama.

Kairi puhul pidi Ardo tunnistama oma nõrkushetke - ta jumaldab pruunide silmadega linalakku. Kairi pidas meest esmakohtumisel isegi veidi ülbeks.

Kairi vend Risto oli kuulnud Ardo populaarsusest naiste hulgas ning suhtus mehesse umbusuga. Hiljem mõistis ta siiski, et Ardo kavatsused on siirad.

Dima ja Liisa kihlumislugu

9. detsembril tuli Dima tavapäraselt koju ning Liisa ei saanud tema plaanidest arugi. Ta aimas natuke siis, kui mees palus tal arvuti käest panna.

Dima võttis taskust sõrmuse ja ütles: «See on nii tore, et sa mind niimoodi ootad kodus, ja soovin, et see jääks eluks ajaks nii. Kas sa tuled mulle naiseks?»

Liisa kallistas teda seepeale ning mõne aja pärast küsis mees murelikult, kas see oli ikka jaatav vastus. Oli küll.

Liisa vanemad on väimehega rahul ning ema ütles, et vaatas kohe algul, et see poiss võtab nende tütre ära.

Nüüd päris saatejuht aru Dimalt, kellel on televaatajate vihje kohaselt minevikus olnud probleeme hasartmängudega.

Dima sõnul on see jama jutt ning ta on kasiinos mängimas käinud vaid mõned korrad. Kaotatud summad pole ületanud mõnda tuhandet krooni.

Liisa teadis kuulujuttudest juba enne saatesse tulekut ning on kindel, et sellega muret ei tule.

Vahekohtunike poolthääle said Ardo ja Kairi, sest nad on lihtsalt nii armsad koos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles