Silvi Vrait võitleb pärast ränka ajuoperatsiooni elu eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvi Vrait
Silvi Vrait Foto: Peeter Langovits

843 südamlikku ja lillederohket õnnesoovi, mis sõbrad ja tuttavad 28. aprillil Silvi Vraidi 62. sünnipäeval tema Facebooki leheküljele postitasid, ei jõudnudki adressaadini - kiirabi viis armastatud lauljanna samal päeval raskes seisundis haiglasse.

Aastaid Tallinna Prantsuse lütseumis õpetajana töötanud Vrait on haiguslehel olnud aasta algusest saadik, kirjutab Õhtuleht. Tuttavad ja kolleegid on küll mõistatanud, millise tõvega tegu, ja pannud lauljanna meeleolumuutused, tööhuvi kadumise ja ebaharilikud mäluhäired stressi ja isikliku elu keeruliste seikade arvele.

Oma viimatises intervjuus Õhtulehele mõni nädal tagasi ütles Silvi Vrait, et kavatseb pärast sünnipäeva koolist lahkuda ja jääda pensionile.

Vaevalt teadsid aga lähedased Vraiti piinanud peavaludest, mida ükski valuvaigisti leevendada ei suutnud. Kui sünnipäevalaps õnnitlejatele ust ei avanud, kasvas kahtlus kartuseks.

Mustamäe haigla arstide otsus kõlas karmilt: lõigata! Nädalapäevad pimedust, teisipäeval lõikus ja taas lõputu ootus – mis saab edasi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles