Galerii: Indrek Galetini fotonäituse avapauk

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Galetini fotonäituse "Amour-Lemmikloomade eri" avamine Rotermanni kvartalis 22.05.09
Indrek Galetini fotonäituse "Amour-Lemmikloomade eri" avamine Rotermanni kvartalis 22.05.09 Foto: Jelena Rudi

Fotograaf Indrek Galetin avas 22. mail Rotermanni kvartalis uue heategevusliku fotonäituse «Amour - Lemmikloomade eri», kus piltidel seekord alasti Eesti tuntud inimesed koos oma lemmikloomadega.

Näitus on Rotermanni kvartalis üleval kaks nädalat. Kõik fotod pannakse koostöös Osta.ee´ga kaheks nädalaks oksjonile ja juba 20. juunil toimub restoranis Dominic oksjoni ametlik lõpetamine. Samal üritusel saab jälgida ka oksjoni kulgu ja anda viimaseid panuseid. Oksjoni müügitulu annetab Indrek kodutute loomade heaks.

Oma uue heategevusliku näitusega tahab Indrek Galetin juhtida inimeste tähelepanu sellele, et kõikidel loomadel pole elus hästi läinud, kuid tänu heade inimeste abile ja mõistvale suhtumisele saab nende elu paremaks muutuda.

Staaridest oli staargotograaf suutnud seekord paljaks kiskuda tantsiva juuksuripoisi Lauri Pedaja, kes poseeris ahvatlevas poosis koos hiidtarakanidega; kirjaneitsi Kerttu Rakke, kelle rindu peitis vaid siiami kass; kasiinodega sõdiva Max Kauri, kelle õlal kükitas kanakull; kitarrist Angela Aaki koos musta kutsuga; Superstaari-Arturi, kelle paljal kehal siuglesid uss ja sisalik; lauljatar Mari-Leenu, kes istus ihualasti täku seljas; seltskonnatibi Liis Lassi, kelle lemmikuks karvutu kass ja Buratino Mikk Nurga, kelle peas kükitas kakaduu.

Eurovisioonitrallis silmnähtavalt kaalus alla võtnud Galetin ise poseeris koos suure mürgise skorpioniga.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles