Anna-Liisa Supp tuuritab Eestis ja valmistub house’i laulma

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Liisa Supp
Anna-Liisa Supp Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Saate «Eesti otsib superstaari» finalistid Raimondo Laikre ja Anna-Liisa Supp esinesid teisipäeval Jõhvi kirikus ning ehkki neid kuulas alla poolesaja inimese, jäi Anna-Liisa esinemisega rahule ja rääkis natuke ka tulevikuplaanidest.

Suvel Raadio 2 uudistetoimetajana leiba teeninud Anna-Liisa arvates läks kontsert väga hästi ning neiu oletas, et publiku vähesuses võis süüdi olla kesine reklaam – nimelt tahtsid nad Raimondoga kõike ise teha ja jäid reklaami planeerimisega natuke hiljaks, kirjutab Põhjarannik.

Anna-Liisa suhtleb peale Raimondo ka teiste staarisaate finalistidega - Taavi, Nele ja Luisaga on ta enda sõnul viimasel ajal päris palju kokku juhtunud ning ütleb, et neid on väga tore näha.

Koostööle teiste finalistidega pole Anna-Liisa mõelnud, küll on aga valmimas projekt, mille raames ta house-muusikat esitama hakkab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles