Kuidas kadusid «Sa ei ole üksi» kaalulangetajate tuhanded kilod

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalulangetaja Britta
Kaalulangetaja Britta Foto: promo

Täna jõuab Kanal 2 saates «Sa ei ole üksi» ekraanile nende inimeste imelised muutumislood, kes selle aasta alguses alustasid koos saatejuht Carmen Pritson-Tammega kaalulangetamist.

Tänaseks on Facebooki «Sa ei ole üksi» Kaalulangetajate grupiga liitunud ligi 2500 inimest. Eelmisel nädalavahetusel tähistasid Kaalulangetajad Viikingite külas oma esimeste eesmärkide saavutamist ja jagasid meiega oma imelisi muutumislugusid.

Saatejuht Carmeni üleskutse - muuta oma elustiili ja langetada kaalu üheskoos - sai populaarsemaks, kui saate autor oleks julgenud loota.

«Tulemused on väga-väga üllatavad ja muidugi meeldivad, sest kui jaanuaris seadsime ühiseks eesmärgiks langetada kaalu kolme kuuga 10 kilo, jõudsid väga paljud kaotada 14-15 kilo juba teise kuu lõpuks,» räägib ürituse eestvedaja, saatejuht Carmen.

Üheskoos kaalulangetamise idee sai alguse sellest kui üheksa kuuga kogunes Carmeni kehale 30 lisakilo ja need ei tahtnud kuidagi iseenesest ära kaduda.

«Ma teadsin, et ma ei ole selle probleemiga üksi ja neid naisi, kes tundsid küll sisemist soovi ja ka suurt valmisolekut oma toitumis- ja treeningharjumusi muuta, oli väga palju. Ometi puudus nii mul kui neil motivatsioon ja tugigrupp. Minu algne soov oligi motiveerida, see tähendas aga seda, et tuli ka olla eeskujuks, võtta vastutus ja ilmtingimata oma lisakilod kaotada, mitte tühje sõnu loopida,» räägib Carmen.

Facebooki «Sa ei ole üksi» Kaalulangetajatega saab liituda jooksvalt. Lehel annavad nõu nii toitumisspetsialistid kui ka inimesed, kes on selle raske teekonna edukalt läbinud ning soovivad oma kogemustega olla teistele toeks.

Eluline «Sa ei ole üksi» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21.00. Vahetult enne draamasarja «Pilvede all».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles