Noortekeskuses tehakse talgud ja esitletakse plaati

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Burn Still.
Burn Still. Foto: http://www.myspace.com/burnstill

Ülejõel Pärnu väikese vabakooli majas tegutsev noorte vabaajakeskus korraldab laupäeval korrastustalgud, millel osalejad pääsevad õhtul keskuse klubis IN esineva ansambli Burn Still plaadiesitluskontserdile.

Noortekeskust haldava MKE kuraatori Toomas F. Aru teatel korrastatakse talgutel peamiselt maja ümbrust, samuti kohendatakse ruume. Paikapanemist ootab näiteks keskusele kingitud mööbel.

"Talgutele ootame ennekõike noortekeskuse aktiivseid liikmeid," rääkis Aru. "Loomulikult ei ütle ära väljastpoolt tulevast abijõust, kuid talgutele tuleks registreeruda kas klubis-kohvikus IN või Orkutis INi kommuunis."

Aru nentis, et kõik talgutele tulevad noored saavad väikse auhinna. Talgulistele on grillimiseks andnud lihakraami Rakvere lihakombinaat, karastusjookidega toetab Tridens ja näksimist on Pere Leivalt.

Peale selle pääsevad kõik talgulised laupäeva õhtul klubis IN plaati esitleva Burn Stilli kontserdile. Õhtusel üritusel löövad kaasa ansamblid Still Haunts Me ja Charm Bastard.

"Kontserdile soovitaks tulla kõigil, kes vähegi midagi alternatiivmuusikast arvavad," kutsus Aru. "Burn Stilli võiks pidada karmima metal-core'i lipulaevaks Eestis ja sellist bändi ei näe Pärnus just tihti."

Aru märkis, et IN liigub just selles suunas, nagu oli korraldajate algidee: muuta noorteklubi alternatiivmuusika esitajate plaadiesitluste kohaks Pärnus.

"Eelmisel nädalal esitles meil plaati Bedwetters, sel laupäeval on Burn Still," loetles Aru. "Juulis oleme puhkusel, aga sügisest loodaks näha meil oma plaate esitlemas kõiki alternatiivmuusika tegijaid, alustades Toe Tagist ja No-Big-Silence'ist. Siis muutuks IN juba tõsiseks kontserdipaigaks ja Pärnust ei läheks enam alternatiivmuusikute plaadiesitlused mööda."

Talgud algavad laupäeval noortekeskuses kell 12 ja kontsert kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles