Kui osav flirtija Sa oled?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mehed ja naised»
«Mehed ja naised» Foto: promo

Juba täna selgub Kanal 2e lõbusas meelelahutussaates «Mehed ja naised», kui osav flirtija Sa oled. Saate külalisteks on sel korral Heimar Lenk, Venno Loosaar, Antti Kammiste, Pille Minev, Grete Klein ja Krista Lensin.

Saatejuhid Kristjan Jõekalda ja Liina Randpere otsivad lõbusas ja teadmistepõhises meelelahutussaates vastuseid sellistele küsimustele nagu kuidas sisustavad tube mehed, kuidas naised? Kes koristab rohkem? Miks suudavad mehed paremini ruumiliselt mõelda? Miks leiavad naised külmkapist asjad kiiremini üles jms.

Suur test, mida saab kodus lahendada ka iga televaataja, selgitab, milliseid nippe me vastassugupoole tähelepanu tõmbamiseks kasutame ja kui osavad flirtijad me oleme.

Stuudios mängitakse, kommenteeritakse, eksperimenteeritakse ja vaieldakse tuliselt, seda ikka selleks, et mõista, miks naised ja mehed on nõnda erinevad. Saatesse on pikitud ka toredaid videolõike erinevate katsete ja näitlike selgitustega.

Lõbus meelelahutussaade «Mehed ja naised» on Kanal 2 eetris neljapäeviti kohe pärast «Reporterit» kell 20.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles