Iglesiase-Anett lahkus ansamblist 2U

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli 2U mänedžer ja TopTeni produtsent Fred Sonne
Ansambli 2U mänedžer ja TopTeni produtsent Fred Sonne Foto: Erakogu

Iglesiase-Anetina tuntust kogunud tüdrukuteansambli 2U üks liikmetest Anett Arnim otsustas mõned päevad tagasi, et tema aeg 2U lauljana on otsa saanud.


Ansabli mänedžer Fred Sonne oli uudist kuuldes üsna löödud: «Ma ei uskunud, et Anett sellise tembuga hakkama saab. Ma ei tea, mis talle sisse läks.» Fredi sõnul on tal valus vaadata, kuidas need vähesed, kellele antakse võimalus end kuulsaks laulda, ei võta seda tõsiselt. «Eks leian kunagi uued lauljad, kes ikka hingest soovivad lauljaks saada,» puistas südamevalus Sonne veel lõpetuseks.

2U lahkumineku tõttu jääb ära ka nende esinemine tänasel «Kuldne plaat 2008» auhinnagalal, tüdrukute etteaste asendati ansambliga Cramp.

Ansambel 2U loodi aastal 2007 täitmaks lagunenud tüdrukutepuntide Nexus ja Dynamint jäetud tühimikku. 2Us laulsid kaks piigat, Anett Arnim Tallinnast ja Gerda Viks Tartust.


Elu24.ee soovib igatahes Anetile tuult tiibadesse!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles