Galerii: inimesed, keda Amanda Bynes peab koledaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenny McCarthy
Jenny McCarthy Foto: SCANPIX

Probleemne näitlejanna Amanda Bynes on Twitteris koledaks sõimanud tervet rida staare. Nimelt kommenteerivad mõned kuulsused Amanda tegemisi ning tal on neile ainult üks vastus: «Sa oled kole!»

Amanda kirjutas modell Jenny McCarthy kohta: «Sa oled kole! Politsei ei käinud mu majas! Pane oma kuramuse suumulk kinni!»

Amanda kirjutas modell Chrissy Teigeni kohta: «Sa pole minuga võrreldes ilus modell... Ma olen sinust palju ilusam! Sa oled minuga võrreldes vana ja kole modell.»

Amanda kirjutas laulja Courtney Love'i kohta: «Courtney Love kõige koledam naine, keda ma näinud olen! Paljalt see, et ta mind mainib, ajab mind ja mu sõpru naerma.»

Amanda kirjutas laulja Lance Bassi kohta: «Ma ignoreerisn teda Twitteris ja nüüd väidab ta, et ma olen vaimuhaige. Vabandust, aga sa oled kole endine poistebändi liige, kellel pole mingit talenti ega karjääri.»

Amanda kirjutas poptäht Rihanna kohta: «Erinevalt sinu koledast larhvist ei tarbi ma narkot! Ma ei vaja mingit vahelesegamist. Kohtasin su koledat nägu isiklikult.»

Amanda kirjutas laulja Drake'i kohta tema foto all: «Kuum tükk vasakul ja kole Drake paremal.»

Amanda kirjutas kõmublogija Perez Hiltoni kohta: «Sinu koledast näost on kurvem ainult see, et sa arvad, et astuksin eales samasse ruumi selle koleda musta mehega.»

Amanda kirjutas muusik Jay-Z kohta: «Kole nägu.»

Amanda kirjutas ajakirjatoimetaja Jessica Finni kohta: «See kole naine ostis minust võltse fotosid ja pani esikaanele pildi, mis ei sarnane minuga karvavõrdki.»

Amanda kirjutas räppar Kid Cudi kohta: «Minu kole eks, kelle välimus ja talent on minu jaoks alati küsitav olnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles