Contra jõudis tagasi Lipujooksult täna keskpäeval

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Luuletaja ja jooksusõber Contra ehk Margus Konnula startis möödunud pühapäeval võrukeste lipuga 334-kilomeetrisele distantsile Võru kirikuplatsilt ja ning lõpetas «Uma Pido» ajal samas kohas 1. juunil kella 11.57 paiku.

«Selline hull mõte oli mul peas idanenud juba ammu, aga nüüd, kui tuli see võrukeste lipu valimine (ja võib-olla naljaga pooleks ka see mõte, et Contra võiks ju selle lipu võtta ning ümber Võrumaa joosta), siis ma ütlesin, et milles küsimus, teeme ära!» selgitas oma hulljulge ettevõtmise tagamaid Contra, kes on varem jooksnud maratone ja läbinud ka 100-kilomeetri jooksu.

«Ma olen maikuus oma keha harjutanud sellise kestva, rahuliku, aeglase jooksuga. Kui võtad palju aega, siis võid päris kaugele jõuda,» teab Contra, kellele meeldib jooksmise juures enda proovilepanek ja edasiliikumine. «Ja kui mõte läheb umbe, siis ta raputab selle paika.»

Vaata lähemalt Contra plaane tema blogist: konnulacontra.wordpress.com.

Vaata pildigaleriid Contra võidukast naasmisest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles