«Seitsmesed uudised» kingivad vaatajale staariõhtu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Elton John
Sir Elton John Foto: SCANPIX

TV3 «Seitsmesed uudised» kingivad ühele televaatajale võimaluse osaleda koos kaaslasega Tallinn Star Weekendi staariõhtul, kus lisaks Elton Johni kontserdile ootavad mitmed üllatused.

«Kingime televaatajale suurepärase võimaluse end samuti staarina tunda ehk veeta kaaslasega unustamatu õhtu Elton Johni esinemist ja lisaüllatusi nautides. Nimelt kingivad võitjale ja tema saatjale riietuse Aldo Järvsoo ja Baltman, paar pääseb eksklusiivsele punasele vaibale ning garanteeritud on ka restoranielamus,» selgitas «Seitsmeste uudiste» juht Marko Paloveer.

Inimesel, kes soovib võita eksklusiivse pääsme või üllatada sellega head sõpra-tuttavat, on vaja külastada «Seitsmeste uudiste» Facebooki lehte ja kirjutada sinna lühidalt, miks just tema võiks olla «seitsmeste staar».

«Seitsmesed uudised» kuulutavad õnneliku võitja välja 20. juunil ning kajastavad ka tema muljeid staariõhtu ettevalmistustelt ja kontserdilt.

28.-29. juunini Tallinna Lauluväljakul toimuval Tallinn Star Weekendil astuvad üles kümned suurepärased artistid, peaesinejateks on Elton John ja José Carreras.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles