Elu24 ja breiktantsuvõistluse korraldajad loosivad välja ahvatlevaid auhindu!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Breiktants.
Breiktants. Foto: www.dancinmachine

8. juunil 2013 leiab Tallinnas Rahvusraamatukogus aset Red Bull BC One Baltic Cypher, mis on one-on-one breiktantsuvõistluste vaieldamatu kuningas.

Seoses üritusega loosib Elu24 välja kaks suurt kasti  Red Bulli, mis pakitud Puma seljakotti ja Puma trennikotti!

Et osaleda loosimises laadi Youtube`i üles endast või oma sõpradest vinge breiktantsuvideo ning saada link ka Elu24 meilile toimetus@elu24.ee, märksõnaks RED BULL.

Kindlasti lisa ka enda kontaktandmed, et saaksime sinuga võidu korral ühendust võtta.

Parimad videod lähevad üles ka Elu24 lehele!

Võitjad kuulutame välja esmaspäeval, 10. juunil.

Reedel jõuavad Tallinna kolm ürituse kohtunikku – El Nino, Bboy OK ja Lil Amok.  Peakohtunik Alex Diaz alias El Nino on Dominikaani Vabariigist pärit breikar, kes hakkas lavalaudu vallutama juba kolmeaastaselt.

2009. aastal tunnustati El Ninot seni maailma noorima breikarina Spy Awardiga, mis breigimaailmas on üks kõvemaid tunnustusi.

2011. aastal valiti ta aasta parimaks breikariks ning tänaseks on ta tõusev täht kes võidab ja hindab breigivõistlusi üle maailma.

Red Bull BC One Baltic Cypher tuleb Eestisse esimest korda. Üle-eelmisel aastal toimus võistlus Lätis, eelmisel aastal Leedus ning nüüd on kolmanda Baltikumi riigi Eesti kord breigikutid kokku  koguda.

Eelmisel aastal pani võistluse kinni eestlane Marek Vetik, kes hakkab nüüd lätlaste ja leedukate ees oma tiitlit kaitsma.

B-boyd kogunevad päeval kell 14.00 Club Hollywoodi, et kvalifikatsioonide käigus selgitada välja 16 parimat, kes jätkavad õhtul Rahvusraamatukogus toimuvas finaalis. Finaal battle käib 1-1 süsteemis, kuni lavale on alles jäänud parim.

KVALIFIKATSIOON
8.06.2013 / TALLINN / CLUB HOLLYWOOD /14.00

FINAAL
08.06.2013/ TALLINN/ RAHVUSRAAMATUKOGU/ 20.00

Pilet 3EUR/Facebook attend tasuta.

Ürituse kohta leiad infot SIIT!

Marek Vetiku tutvustusvideot vaata SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles