Suur pildigalerii: Tallinna Lilleball – Lillekleit 2013 žürii

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

8. juunil toimus Raekoja platsil, Tallinna Vanalinna Päevade raames, aasta suurim lilleshow – Tallinna Lilleball 2013. See on ainulaadne eluslilledest disainitud kleitide rahvusvaheline võistlus ja kontsert. Lillekleit  2013 tõi kokku oma ala profid üle  Euroopa.

Lilleballil tulid esitusele eluslilledest disainitud kleidid, mis olid valmistatud kaheksa tundi enne showd. Konkurssil hinnati töid neljas kategoorias: värvus, idee kunstiline lahendus, lavaline efekt ning teostuse tehnika. Lillekleite esitleti hiljem ka laval moeshow-laadses vormingus, kus igal tööl oli oma kunstiline lahendus.

Õhtut juhtisid säravad staarid Mart Sander oma Bel Etage orkestriga ja lauljatar Jana Kask.

Floristika tippvõistlust hindasid rahvusvaheline žürii, mis koosnes tuntud floristika-, kunsti-, kõrgmoe- ja poliitikategelastest. Teiste seas Arne Niit, Anu Saagim, Taivo Piller, Evelyn Sepp, Mart Haber, Beatrice, Pille Minev, Gerly Tinn, jpt.

Vaata pildigaleriid kleitidest enne suurt lavashowd ja neid hinnanud žüriiliikmetest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles