Lesk süüdistab valjuhäälseid konni mehe surmas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lesk süüdistab valjuhäälseid konni mehe surmas
Lesk süüdistab valjuhäälseid konni mehe surmas Foto: Reuters / Scanpix

Austraalias New South Walesis Mannering Parkis elava naise väitel põhjustasid ta abikaasa surma naabri tiigis elavad valjuhäälsed konnad.

Giselle Bertozza sõnul ei saanud ta 72-aastane mees konnade lärmi tõttu magada ja tal tekkisid surmaga lõppenud tervisehäired, kirjutab news.com.au.

Naine lisas, et naabrite tiik on nende majale küllaltki lähedal ning konnade kisa kostus nende magamistoa aknast sisse.

Bertozza arvates tekkis ta mehel aastate pikkuse magamatuse tõttu vähk, mis talle lõpuks saatuslikuks sai.

Naise kinnitusel kadusid konnad vahepeal naabri tiigist, kuid möödunud nädalal algas kõik uuesti.

«Mul oli selline tunne, et piinamine algas uuesti otsast peale. Kiimas ja partnerit meelitavate konnade hääl on lausa jäle. See meenutab tilkuvat kraani, mida ei saa kinni keerata,» sõnas austraallanna.

Konnad on olnud naabritevaheline tüliõun juba kaheksa aastat.

Bertozza naabrite Carride kinnitusel ei ole nende eesmärgiks olnud mitte kellegi elu põrguks muutmine ning oma tiiki nad teise kohta paigutada ei kavatse.

Carride sõnul meeldib nende naabrinaisele lihtsalt asjade üle vinguda.

Carrid lisasid, et neid on süüdistatud ka luuramises, liiga valju muusika mängimises, riiete kuivatuskapi undamises, hekikääride helis ja koeraväljaheidetes.

Naabrite vahelise vaenu kõrghetk oli see, kui Carrid lasid konnade krooksumist läbi valjuhääldi.

Juhtum paisus nii vaenulikuks ja suureks, et advokaadid ja politsei pidi sekkuma. Ka püüti asja lahendada linnavõimudest vahendajate abil, kuid see ei aidanud.

Seaduse järgi ei saa konnade häälitsusi liiga valjude helide alla liigitada ning selle tõttu pesid ametnikud lõpuks juhtumist oma käed puhtaks.





Kommentaarid
Copy
Tagasi üles