Tuletornikontserdil mängitakse biitlite parimaid lugusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna
Lenna Foto: Jelena Rudi

Rannapungerjal toimuv Tuletornikontsert toob lavale hulga häid muusikuid: Ivo Linna ja Airi Allvee esituses kõlavad ansambli The Beatles parimad lood, võimsa juubelikontserdi annab Compromise Blue. Lavale astuvad veel Jan Uuspõld, Lenna Kuurmaa, Tanel Padar, Andres Kõpper jt, vahendab Menu.

«Rannapungerja on tuntud suvituskoht, mida vanem generatsioon kindlasti hästi teab. Kuid loodan väga, et tänu Tuletornikontserdile leiavad siia tee ka nooremad inimesed, kes avastavad samuti selle paiga võlu,» märkis peakorraldaja Guido Kangur. «Seetõttu oleme püüdnud kokku panna võimalikult mitmekesise kontserdikava – et see pakuks kõigile midagi. Kui esimestel aastatel keskendusime pigem jazzmuusikale, siis tänavu kuuleb siin lisaks rocki, ballaade kui folkmuusikat.»

Tuletornikontserdi esimesel päeval astub lavale Tenfold Rabbit ning jazz-kooslus Aces Of Basses. Päeva lõpetab ligi  kahetunnine kontsert «Kummardus biitlitele», mis on pühendatud ansambli The Beatles 50. sünnipäevale. Ivo Linna, Mikk Tammepõllu, Airi Allvee jt. esituses kõlab ligi 30 parimat lugu.

Teist kontserdipäeva alustab Jan Uuspõld Monoteatri etendusega «Vanaisa.» Seejärel esitavad Lenna Kuurmaa ja Märt Avandi kauneid ballaade oma kontserdisarjast «Öö valge on õnn.»

Tuletornikontserdi lõpetab võimas ülesastumine ansamblilt Compromise Blue, kes tähistab tänavu oma 25. sünnipäeva. Koos bändiga tulevad lavale selle kunagised solistid Tanel Padar ja Emil Rutiku.

Ühtlasi saab Tuletorni kontserdiga alguse «Seitsme linna muusika festival» koostöös Eesti Kontserdiga, mille raames saab head muusikat kuulda veel mitmetes Ida-Virumaa looduskaunistes paikades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles