Mart Juur ja Ennu Ratas ei kavatse Õllesummeril Pet Shop Boysile alla jääda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ennu Ratas
Ennu Ratas Foto: promo

Legendaarne üritustesari «Ennu Ratas» koos maestro Mart Juurega esinevad esmakordselt Õllesummeri 20. juubelipidustustel.

Laupäeval, 6. juulil Gran Castillo veiniaias plahvatav luuledisko toob kokku boheemlasliku seltskonna koorekihi.

«Laupäeval kavatseme koos Ennu Rattaga anda endast parima, et mitte alla jääda reedesele Pet Shop Boysi kontserdile,» ütles maestro Mart Juur.

«Enneolematult grandioosne ja samas intiimne lava-show põimib omavahel parima muusika ja luule, mis lõpuks ühtse terviku moodustab,» lisas Juur.

« Ennu Ratas» alustab laupäeval juba kell 16.00 ning kestab vahepeal teistele esinejatele ruumi andes kuni kella poole üheni öösel.

Laupäeval esineb Gran Castillo veiniaias esmakordselt AC/DC tribuutkontserdiga Teele Viira ning ansambel In General.

«Ennu ratas» on esimene omalaadne pidu Tallinnas, kus segatakse noorte klubikultuur luulega. Nende kahe sümbioosist on tekkinud üks meeldejäävamaid üritustesarju, kus peokülalised saavad end mõnusa muusika ja meelterutavate etteastete ajal ennastunustavalt tunda. Ennu Ratas on plahvatuslik, intensiivne ja kompromissitu vanakooli tantsupidu, kus tunneb end mõnusalt nii riigiametnik kui ka boheem.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles