Nigella Lawson kolis mehe juurest ära

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigella Lawson
Nigella Lawson Foto: SCANPIX

Briti kuulsat kokka Nigella Lawsonit nähti pärast abikaasaga, miljonär Charles Saatchiga tekkinud arusaamatusi kodust ära kolimas.

53-aastase Lawsoni ja 70-aastase Saatchi juhtum sai alguse sellest, kui kõmufotograafid tabasid paari juuni keskel Londoni mainekas restoranis einestamas, edastab Daily Mail.

Mees haarast aga sõneluse käigus mitu korda naise kõrist nagu tahaks ta ära kägistada. Pildid sellest ilmusid meedias.

Eile aga jäädvustasid kõmufotograafid, et Lawson kolib Londonis Chealseas asuvast kodust välja. Lisaks rõivastele ja raamatutele oli ta lasknud pakkida ka oma kokkamistarbed ja maalid.

Seltskonnaajakirjanike arvates on see märgiks, et paar ei lepi enam ära.

Naine kolis majast välja, kui ta abikaasa ära oli.

Kohale oli tellitud kolimisfirma, mille töömehed kaste tõstsid. Kolimist juhatas Lawsoni õde Horatia.

Naabrite sõnul jäi neile mulje, et staarkokk lahkus jäädavalt.

Ajakirjanike andmetel lasi Lawson osa oma asju panna lattu ning osa viia Edela-Londonis asuval aadressil, mis võib ta uus kodu olla.

Pärast kägistamispiltide avalikustamist kuulas politsei Saatchi üle ning andis talle hoiatuse. Hiljem selgitas Saatchi, et temal ja ta naisel tekkis sõnavahetus laste kasvatamise teemal. Kaelast haaramine oli vaid mänguline. Ta lisas ka selgituse, et ta tahtis hoopis naise nohust nina pühkida.

Lawsoni esindaja ei soovinud juhtunut kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles