Denise Richards on kolm korda rinnaoperatsioonil käinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denise Richards
Denise Richards Foto: WENN.com

Näitlejatar Denise Richards kannab praegu juba neljandat rinnapaari, kuna kirurgid rikkusid ära kaks rinnaoperatsiooni.

Endine Bondi-tüdruk tunnistas hiljutises intervjuus, et läks rinnasuurendusoperatsioonile juba 19-aastasena, et Hollywoodis paremini läbi lüüa, vahendab WENN.

«Ma olin 19 ja mu toakaaslasel olid maailma parimad tissid ja ta oli just operatsioonil käinud. Mina olin lame nagu pesulaud ja mõtlesin: «Vau, kas neid saab lihtsalt osta?» ja lasin need lolli peaga endale külge panna,» ütles Denise Richards.

Operatsioon ei õnnestunud aga sellisena, nagu Richards oli lootnud, sest naise sõnul olid uued rinnad tema keha jaoks ilmselgelt liiga suured ning tal tuli operatsioonilauale naasta, kuid ka teine katse ei läinud kuigi edukalt.

«Järgmine kutt pani veel suuremad silikoonid rindade sisse ja see polnud hea – mu rinnad olid juba D-suuruses!» lisas Richards.

Kolmanda operatsiooniga sai naine aga täpselt sellised rinnad, nagu talle meeldivad, kuid noortele tüdrukutele, kes oma välimusega rahul pole, on tal kindel soovitus: «Ma olin noor ja oleks pidanud rohkem uurimustööd tegema. Teate, see oli suur viga. Noored tüdrukud, ärge tehke seda!».


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles