Galerii: Elu24.ee tabas Paris Hiltoni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton Tallinnas Nordic Hotel Forumis lõunatamas kell 15
Paris Hilton Tallinnas Nordic Hotel Forumis lõunatamas kell 15 Foto: Madis Palm

Täna kella kolme ajal lõunatasid Paris Hilton ja tema peika Benji Madden ansamblist Good Charlotte Tallinnas asuva Nordic Hotel Forumi esimese korruse restoranis Monaco.

Paris ja Benjii nautisid kerget lõunaeinet apelsinimahlaga, seltskonnadaam luges lauas istudes ka raamatut.

Märgates kardinate taga hiilivaid fotograafe, ütles Paris: «Here we go again» ning küsis hotelli töötajatelt, kus oleks võimalik rahulikumalt istuda. Seejärel suunati ta akendest kaugemale. Pärast einestamist Paris tõusis ning hakkas restoranist lahkuma.

Poolel teel püüdis neiu kinni aga Postimees.ee reporter, keda nähes Paris hakkas muiates seinal olevat pilti vaatama. Ajakirjanik vabandas tülitamise pärast ning esitas mõned küsimused.

Paris oli väga sõbraliku ning tagasihoidliku olemisega ja mainis lühikeseks jäänud vestluse jooksul, et talle meeldib Tallinnas. Parise lõual oli näha veel kriimustusi, mille ta sai paar päeva tagasi Prahas ninali kukkudes, kui püüdis paparazzo'de eest varjuda.

Kohe oli Parise kõrval seismas ka Benji Madden, kellele reporter soovis head kontserti. Veidike ärritunud staar tänas teda.

Elu24.ee esindus läks hotelli juba varem, kuid siis väitsid majutusasutuse ustavad töötajad, et Paris Hilton ning ansambel Good Charlotte seal ei peatu.

Umbes tund pärast Elu24.ee töötajate saabumist tulid sündmuskohale ka Kanal 2 ja TV3 autod.

Pakume teile vaatamiseks fotosid Parise ja Benji lõunasöögist, mis on tehtud läbi akna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles