Elu24.ee lugejad märkasid Paris Hiltonit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton ja Benji Madden lahkumas Tallinna hotellist Nordic Hotel Centrum
Paris Hilton ja Benji Madden lahkumas Tallinna hotellist Nordic Hotel Centrum Foto: Erakogu

Täna hommikuks oli toimetuse postkasti laekunud päris mitu mälestust lugejate kohtumisest Paris Hiltoniga, kes käis Tallinnas koos oma kallima Benjii Maddeniga ansamblist Good Charlotte. Tänud kõigile ja kasutage ikka meie mugavat vihjelehekülge, kuid midagi märkate!

 

Elu24.ee lugeja mälestus nr. 1
Sõitsin koos Parisega lennukis


Viibisin juhuslikult samal lennukil, millega bänd ja preili Hilton Tallinna tulid. Lennuk väljus 14.05 Frankfurdist kohaliku aja järgi. Lufthansa lennuk ja lennu number LH 3178.

Bänd istus lennukis laiali, et neid ära ei tuntaks. Pealaulja istus täpselt minu ees.

Hiltonit ma alguses ära ei tundnud. Tal olid suured päiksekad ees ja must rätt ümber pea.

Alguses vaatasin, et moslem, nood varjavad ju oma nägu. Aga kui ta mööda läks parasjagu, siis tal vajus rätt veidi alla.

Vaatasin ja mõtlesin, et valge naine ja varjab nägu - imelik. Sellepärast ta mulle meelde jäigi. Nägu oli hullult tuttav aga ei viinud asju omavahel kokku.

Kui uudistest kuulsin, et ta on koos bändiga Eestis siis kohe seostasin. Oleks siis välgatanud!!!

Elu24.ee lugeja mälestus nr. 2
Paris kirjutas: With Love, Paris Hilton


Üks Nordic Hotel Forumi restorani külastaja kuulis juhuslikult, kuidas Paris Hilton küsis hotelli töötajatelt, et mis on Tallinna vanalinna juures siis nii erilist? Paraku ei kuulnud ta, mida vastati.

Samas palusid vastuvõtu töötajad Parisel midagi hotelli külalisteraamatusse kirjutada. Elu24.ee’le teadaoleva info kohaselt kirjutas seltskonnadaam sinna: With Love, Paris Hilton.

Elu24.ee lugeja mälestus nr. 3
Tegin Parisest läbi hotelli akna pilti


Sain pildi Paris Hiltonist ja Benji Maddenist hotellis Forum. Pilt on tehtud läbi akna, sellepärast imelikud ruudud peal.

Vaata pilte käesoleva artikli galeriist.

Elu24.ee lugeja mälestus nr. 4
Tean mis raamatut Paris Hilton luges


Ühe lugeja vihje kohaselt luges Paris Hilton Nordic Hotel Forumi restoranis lõunatades raamatut nimega «The Power of Now».

Tegu on üle 2 miljoni eksemplari müünud bestselleriga, mis juhib lugejat vaimse valgustatuse poole (A Guide to Spiritual Enlightenment).

Raamatut on tõlgitud 33. erinevasse keelde, selle autoriks on sakslane Eckhart Tolle, kes on oma hariduse saanud Londoni ja Cambridge’I ülikoolides.

Alates 1995 aastast resideerub autor Kanadas, kuid annab loenguid kõikjal üle maailma.

Vaata pilte käesoleva artikli galeriist.

Elu24.ee lugeja mälestus nr. 5
Paris lendas Tallinnast minema


3. aprillil kell 11:12 saime lugejalt vihje, et viibib hetkel Tallinna lennujaamas, kus on ka ansambel Good Charlotte koos Paris Hiltoniga.

Kontserdi korraldaja sõnul olid poisid ja Paris tõepoolest sel ajal lennujaamas. Seltskond lahkus Tallinnast kahe lennukiga, ansamblit abistav meeskond juba hommikul peale üheksat ja bänd ise ennelõunal.

Elu24.ee fotod Parisest pakuvad huvi ka naaberriikidele

Elu24.ee’s avaldatud Paris Hiltoni ja Benji Maddeni fotode vastu tunnevad huvi mitmed Soome ja Läti meedia väljaanded.

Kui ka sina märkad midagi huvitavat, anna sellest meile teada toimetuse aadressil toimetus@elu24.ee või läbi vihjelehe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles