Video: millised näevad Clevelandi inimrööviohvrid välja nüüd?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millised näevad Clevelandi inimrööviohvrid välja nüüd?
Millised näevad Clevelandi inimrööviohvrid välja nüüd? Foto: Youtube

USAs Clevelandis vabastati selle aasta mais kolm naist, kes aastaid tagasi sattusid inimröövi ohvriks ning elasid vangistuses.

Amanda Berry, Gina DeJesus ja Michelle Knight olid suletud oma röövija Ariel Castro majja, edastab Daily Mail.

Castro naaber Charles Ramsey kuulis appihüüdu ja läks vaatama, milles asi. Ta leidis eest Berry, kes palus abi, et tema ja ta kaaslased majast välja saaksid. Mees sai aru, et asi on tõsine ja helistas politseisse.

Kuni naiste leidmiseni, ei olnud mitte kellelgi aimu, et ka Michelle Knight kadunud on.

Päästetud naised, 23-aastane DeJesus, 27-aastane Berry ja 32-aastane Knight avaldasid nüüd päästja, politsei ja toetajate tänamise video.

«Tänan, et olen kodus tagasi ning saan sõprade ja pere keskel olla. Igaühel on õigus privaatsusele ning normaalsele elule,» sõnas Berry.

Berry tõi vangistuses ka tütre ilmale, kes on kuueaastane ja kannab nime Jocelyn. Lapse isa on inimröövija Castro.

Berry oli kohe oma 17-aastast sünnipäeva tähistamas, kui ta 2003. aasta aprillis tänavalt rööviti. Gina DeJesus oli 14-aastane, kui 2004. aasta aprillis rööviti.

Michelle Knight oli 21-aastane kui ta 2002. aasta augustis kodunt lahkus ning mitte kunagi tagasi ei tulnud. Ta oli Castro inimröövide esimene ohver.

Knighti perekonna sõnul oli tal arenguhäireid ning aastatepikkune peksmine on oma jälje jätnud. Naisele tehti pärast vabanemist operatsioon.

Naiste röövija Castro töötas koolibussijuhina. 3. juulil anti Castro kohtu alla ja talle esitati süüdistus inimröövis ning vägistamises. Clevelandi kohtu otsuse kohaselt on Castro süüdiv, et tema üle kohut mõista.

Psühholoogide sõnul ootab naisi ees aastatepikkune intensiivne teraapia ja rehabilitatsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles