Kümme kõige kummalisemat tööviisa soovi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümme kõige kummalisemat tööviisa soovi
Kümme kõige kummalisemat tööviisa soovi Foto: SCANPIX

Väljaanne Live Science avaldas kümme tööviisa  saamise soovi, mis on ebatavalised ja kummalised.

Lõuna-Aafrika Vabariigi mees soovis saada Rumeenia viisat, et minna sinna vampiirikütiks. Nagu teada, elas Rumeenias Transilvaanias Valahhias kunagi kurikuulus vürst Vlad  Dracula, kes väidetavalt jõi inimverd.

Briti viisat saada soovinud brasiillane teatas, et soovib flamenko Norwichi tuua ning britid seda tänavatel tantsima panna.

Venelanna soovis saada Euroopa Liidu viisat, et töötada Hollandis prostituudina. Ta unistas töötada vanimas ametis, mis selles riigis on olnud legaalne alates 1830. aastast.

Mehhiko palsameerija soovis Hispaania viisat, et õpetada hispaanlastele palsameerimist. Pärast seda, kui leiti, et ta on kurjategija,  lükati viisasoov tagasi.

Mali mees soovis saada Euroopa Liidu viisat ning põhjendas taotlust, et on vilunud piroogide valmistaja. Piroog on teatud tüüpi kalapaat. Tema tegelikuks sooviks oli saada Veneetsias gondoljeeriks.

Üks USA viisat taotlenud britt kirjutas, et on maailma parim koeratoidu maitsja.

Filipiinlane tahtis saada Austraalia viisat, kuna tema enda sõnul pidi ta end kohalike võimude eest peitma.

Üks prantslanna lootis USAsse immigreeruda ja tõi viisasooviks, et selles riigis on paremad võimalused jalamodelli karjääriks.

Ameeriklanna, kes soovis Suurbritannias tööle asuda, teatas et tal on töökoht, kus ta on hooajaline zombie.

Peruulane, kes tahtis saada Euroopa Liidu viisat, teatas, et hakkab karjatamishooajal töötama mägedes alpakade karjusena. Alpakad elavad Lõuna-Ameerikas Andide mäestikus. Neid kasvatatakse ka mujal maailmas eelkõige lemmik- ja villaloomadena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles