«Glee» staar Cory Monteith suri 31-aastaselt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cory Monteith
Cory Monteith Foto: SCANPIX

Telesarja «Glee» staar Cory Monteith leiti laupäeval Vancouveri hotellist surnuna. Ta oli kõigest 31-aastane.

«Kinnitame kurbusega, et kuuldused Cory Monteithi surmast on õiged,» teatas staari esindaja, kirjutab People. «Oleme täielikus šokis ja leinas.»

Surma põhjus pole selge. Politsei sõnul polnud sündmuskohal märke kuriteost, kuid ei nõustunud avaldama, milliseid asju või aineid sealt leiti.

Politseiülem Doug LePard rääkis, et näitleja veetis reede õhtu koos sõpradega ning naasis oma 21. korruse tuppa laupäeva varahommikul.

«Reede õhtul oli tema toas veel inimesi, kuid video ja uksekaardi logi näitab, et ta naasis hommikutundidel üksinda tuppa, mistõttu usume, et ta oli surma hetkel üksinda,» selletas LePard.

Näitleja, kes kehastas populaarses muusikasarjas Finn Hudsonit, leidsid hotellitöötajad, kuna ta ei registreerinud end määratud ajal välja.

Stuudio 20th Century Fox ja Fox Broadcasting Company nimetasid Montiethi erakordseks talendiks: «Oleme sellest traagilisest uudisest löödud. Cory oli erakordne talent ja veel erakordsem inimene. Temaga oli lust töötada ja me jääme teda igatsema. Oleme mõtteis ja palveis tema perekonna ja lähedastega.»

Cory, kes käis kaasstaar Lea Michelega, viibis alles tänavu aprillis uimastisõltuvuse tõttu võõrutusravil.

Lahkamine leiab aset esmaspäeval. Koroner Lisa Lapointe sõnas: «Hetkel pole meil surma põhjustest kuigi palju informatsiooni.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles