Cory Monteith ja Lea Michele: nende lugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cory Monteith ja Lea Michele.
Cory Monteith ja Lea Michele. Foto: SCANPIX

Hiljuti lahkunud Cory Monteith’i ja tema tüdruksõbra Lea Michele’i armastuslugu sai alguse koos telesarjas «Glee» mängides.

·      Enne seda kui nad avalikult teatasid, et nad on paar, oli nende omavaheline keemia paljudele fännidele näha juba 2010. aasta mais, mil nad New Yorgis «Glee Live!» kontserdil koos esinesid.

·      Kaks aastat hiljem pildistati neid esmakordselt väljaspool võtteplatsi «ametlikult» koos – Hollywoodis käies hoidis Gory oma kätt õrnalt ümber Lea piha, kuid oma paaristaatust nad veel ei tunnistanud.

·      Paar päeva hiljem New Yorgis olles oli aga asi kõigile selge – paarike hoidis teineteisel käest ja mõlema nägudel oli õnnis naeratus.

·      Samas kuus nähti neid esmakordselt ka avalikult suudlemas. See toimus New York Rangersi mängu ajal ning Lea kommenteeris hiljem, et Cory tõesti inspireerib teda väga.

·      2013. aasta algas paarile tõeliselt romantiliselt: nad veetsid oma esimese ühise puhkuse koos Hawaiil. Lea kirjutas Twitteris, et ta pole kunagi varem nii õnnelik olnud.

·      Märtsis 2013 läks Cory võõrutusravile. Lea väljendas oma kallimale «armastust ja toetust».

·      Viimast korda nähti neid avalikkuse ees koos 8. juunil iga-aastasel Chrysalis Butterfly ballil Los Angeleses. Cory lähedane isik ütles ajakirjale People, et Lea avaldab Coryle väga head mõju ning rahustab teda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles