Galerii: Eesti Suvemees & Suvepiiga särisev finaal Pärnus

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galerii: Eesti Suvemees & Suvepiiga 2013 suurejooneline finaal Pärnus
Galerii: Eesti Suvemees & Suvepiiga 2013 suurejooneline finaal Pärnus Foto: Viktor Burkivski

Möödunud nädalavahetusel toimus Pärnu ööklubis Vaarikas suurejooneline Pärnu Suvepiiga ja Suvemees 2013 finaal.

Võitjateks kuulutati 165 cm pikkune Merilin Redik (22) ja 185 cm pikkune  Kalev Kärtpuk (21)

Finaalis osalesid 7 neidu ja 7 noormeest, toimusid tantsuline esitlusvoor, kohtumine žüriiga, moe- ja rannavoor Brand Outlet meretemaatiliste kollektsiooniga.

Auhindadeks olid ILUUM kepikõnni komplekt, Exotica salongi ehted, Kapten Grant mereannid ja kruiis Pärnu lahel jahiga SOLE MIO.

Züriissse kuulusid : Villu Loonde (Eesti Suvemees 2004, Mr. Europe 2013 III koht), Moonika Pensa (Tartu Suvemiss 2003, Miss Globe 2005 II koht),  Eva Dombrovska - Miss Latvia 2011,  Mareks Mohovikovs - Mister Lativa 2012, Tõnis Kalmu (Pärnu ja Eesti Suvemees 2005, Manhunt Estonia 2006), Anti Shults – Eesti Suvemees 2009 II koht, Manhunt Estonia 2009 II koht), Adri Truuja – Pärnu Postimees.

Võistluse põhikontseptsioon: Suvi on Eestis lühike, kuid kaunis. Inimesed saavad suure päikeseenergia laengu ja puhkevad särama. Meie idee on tuua see sära lavale, et nende noorte inimeste positiivne energia lööks laineid üle Eesti ja kogu maailmas!

See on ülevabariigiline sportlike noorte modellide ja talentide otsingusüsteem konkursi põhimõttel, kus valitakse iga osaleva Eesti linna nais- ja meessoost esindaja, kes osaleb vabariiklikul finaalüritusel suve lõpus.

Konkursi kava koosneb tantsulisest esitlusvoorust, talendivoorust, moevoorust ja rannavoorust (3x15 min). Ürituse päevane osa toimub rannavõistluste päevana, õhtul on pidulikum osa - võitjate autasustamine rannaäärsetes klubides või suveüritustel.

Konkursi võitjatele edasipääs Eestimaa missivõistluste finaalidesse, Mister Europe Estonia ja Mister Baltic Sea Estonia aastafinaali. Eelvõistluste süsteemi lõi  2003. aastal Leo-Sergei Tähe.

Vaata meeleolukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles