Selgus Cory Monteithi surma põhjus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cory Monteith
Cory Monteith Foto: SCANPIX

Näitleja Cory Monteithile sai saatuslikuks heroiini ja alkoholi mürgine segu.

31-aastane staar leiti Kanada hotellist surnuna laupäeval ning teisipäeval avaldasid võimud lahangu ja toksikoloogiliste uuringute tulemused, kirjutab People.

Koroneri esindaja sõnul tarbis Monteith enne surma alkoholi ja heroiini: «Hetkel pole meil asitõendeid, mis viitaks sellele, et tema surm oleks olnud midagi muud kui traagiline õnnetus.»

Monteith viibis aprillis kuu aega võõrutusravil ning oli oma sõltuvuste osas avameelne.

Jätkuvalt pole päris selge, mis toimus näitlejaga pärast Kanadasse jõudmist ja 6. juulil hotelli Fairmont Pacific Rim sisse registreerimist. Monteith ja tema mänedžer õhtustasid neljapäeval koos Project Limelight Society asutaja Maureen Webbiga ning viimase sõnul nägi näitleja tol päeval väga hea ja terve välja.

Politsei sõnul lahkus Monteith koos kolme inimesega oma hotellitoast ning naasis oma tuppa üksinda kell 2:15 laupäeva öösel. Hotellitöötaja leidis surnukeha laupäeva pärastlõunal, kui Monteith ei olnud end õigel ajal välja registreerinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles