Cory Monteithi eks: ta varjas enda narkosõltuvust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cory Monteith.
Cory Monteith. Foto: SCANPIX

Kui nüüdseks on teada see, et Cory Monteithi surma põhjustasid heroiin ja alkohol, on teada ka see, et ta algselt sõltuvust oma lähedaste eest varjas.

Tema eks Mallory Matoush ütles ajakirjale Us, et Cory oli alati väga rõõmus ja nende koos olemise ajal ei paistnud tal mitte ühtegi tõsist probleemi olevat. Ta jätkas: «Ta rääkis mulle küll oma teismelise elu probleemidest ja muudest asjadest, kuid minu juuresolekul ei kasutanud ta kunagi mitte midagi ning ka ei rääkinud sellest.»

Ka ei osanud ta eks-tüdruksõber arvata, et Cory võib ülemäära palju juua. Nende mitu kuud kestnud suhte jooksul nägi ta Coryt küll alkoholi tarvitamas, kuid mitte kunagi liigsetes kogustes.

«Minu mälestuses on Cory alati väga naljakas ja lõbus,» sõnas Mallory. «Ta tegi alati kõige kohta nalja ja oli tihti heas mõttes tobuke.»

Cory ja Mallory kohtusid 2011. aasta juunis ning olid koos pea üheksa kuud. Suhte lõpetasid nad ühise sõbraliku otsuse tagajärjel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles