Loe, mida rasedad kuulsused süüa ihkavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton.
Kate Middleton. Foto: SCANPIX

Rasedatena ihaldavad paljud naised igasuguseid erilisi toite. Loe, mille järgi on isu olnud staaridel.

Jennifer Love Hewitt

«Ma olen alati olnud suur muffinite fänn. Ma tahaksin küll süüdistada rasedust, kuid tegelikult pole ma neile kunagi suutnud hästi vastu panna. Nüüd ma võin neid endale vähemalt ühe asemel kaks lubada,» naljatles Jennifer.

Luisana Bublé

Laulja Michael Bublé naisel oli isu millega väga erilise – verivorsti – järele. Michael avaldas, et kui paljud naised soovivad raseduse ajal süüa näiteks palju jäätist ja muud magusat, siis tema naine tahtis verivorsti, mida ta varasemalt väga vihanud oli.

Hilaria Baldwin

Alec Baldwini personaaltreenerist naine on väga tervislik ka raseduse ajal ja õnneks tekib tal kõige rohkem isu vitamiinirohke ananassi järele. Näitleja rääkis, et ta naine võib korraga nahka pista peaaegu terve ananassi!

Kate Middleton

Arvatavasti lähipäevil kuningliku beebi ilmale tooval Kate’il on tihti isu juustuküpsiste järele, kirjutab People. Kui ta aga magusat soovib, on ka tema lemmikuks muffinid.

Kim Kardashian

15. juunil tütre North West ilmale toonud tõsielustaar üritas küll raseduse ajal enamasti tervislikult toituda ja näksis näiteks porgandeid dipikastmes, kuid mõnikord oli sunnitud ta omale isule järele andma ning nautis hamburgereid ja friikartuleid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles