«Glee» looja avalikustas, mis saab Cory Monteithi tegelaskujust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cory Monteith
Cory Monteith Foto: SCANPIX

«Glee» looja Ryan Murphy plaanib varalahkunud näitleja Cory Monteithi mälestuseks tribuutepisoodi.

Viienda hooaja kolmas osa keskendub Monteithi tegelaskuju Finn Hudsoni surmale ning seejärel läheb show pikale pausile, kuni produtsendid otsustavad, mida edasi teha, kirjutab Deadline.

«Augusti lõpus hakkame filmima kahte episoodi, mis meil olid juba valmis kirjutatud, nii et inimesed saavad füüsiliselt tagasi tööle minna. Siis teeme episoodi, mis räägib Finni surmast ja sellele järgneb pikk paus. Ma ei tea veel kindlalt, millal me tagasi tuleme,» tunnistas Murphy. «Kõige õigem on lasta sel karakteril surra. Tribuutepisoodi teeme nii, et osatäitjad ei peaks taaslooma sel nädalal kogetud leina. Teeme seda rõõmsas võtmes.»

Murphy selgitas, et osatäitjad ja võttemeeskond, sealhulgas Monteithi tüdruksõber Lea Michele, otsustasid kollektiivselt «Glee» juurde tööle naasta, et nad saaksid koos leinata.

«Meile jäi küsimus, mida teha... Kas lõpetad saate tegemise üldse? Naased detsembris või jaanuaris? Kaalusime igat varianti ja see sobis osalistele kõige paremini,» ütles ta.

Murphy vestles Michelega ja ütles talle, et mõistab, kui näitlejanna ei soovi sarja juurde naasta. Michele jaoks ei tulnud see aga kõne alla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles