Elektriraudtee kutsub huvilisi matkarongile

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriraudtee uute rongide esimene reis toimus liinil Tallin-Keila-Tallinn.
Elektriraudtee uute rongide esimene reis toimus liinil Tallin-Keila-Tallinn. Foto: Toomas Huik / Postimees

Augustikuu pühapäevadel väljub kell 10.10 Balti jaamast uus elektrirong Aegviitu, kus Kõrvemaa matka- ja suusakeskus korraldab koguperematku.

Elektriraudtee koguperematkad toimuvad kaheksandat korda ning sellest aastast viib matku läbi Kõrvemaa matka- ja suusakeskus. Igal augustikuu pühapäeval saavad nii suured kui väikesed matkahuvilised sõita erinevatele matkaüritustele, kuhu viib Elektriraudtee matkarong.

Igal pühapäeval saad valida järgmiste tegevuste vahel:

  • Rattamatk Põhja- ja Lõuna-Kõrvemaale
  • Aktiivne ja seikluslik perepuhkus Kõrvemaa matka- ja suusakeskuses. Tegevusteks on seiklus vibu-, disc golfi ja orienteerumise rajal
  • Militaarveoauto viib räätsamatkale rabasse
  • Jalgsimatk viib Nelijärve oosidele ja  Siniallikate juurde. Lisavõimalusena saab proovida lõbusõitu veisrataste või paadiga ning nautida järvesuplust.

Avatud on Aegviidu jaamapuhvet, kus pakutakse meelepärast suupisteid. Kõhu saab täis Kõrvemaa matka- ja suusakeskuses ning Nelijärve puhkekeskuses.

Kõikidesse matkalistesse tegevustesse tuleb eelnevalt end registreerida info@korvemaa.ee või www.korvemaa.ee kodulehel tulekul ürituste graafiku all. Matkade maksumused on toodud välja aadressil www.korvemaa.ee.

Elektrirong matkale väljub Balti jaamast kell 10.10 ning tagasi Tallinna alustab rong matkalistega reisi kell 17.39. Erihinnaga päevapilet matkarongile maksab üks euro.

Matkadele on oodatud kõik inimesed, kes soovivad tervislikku vaheldust suvisele linnamelule ning tutvuda Kõrvemaa looduse ja vaatamisväärsustega. Matka jooksul tehakse puhke- ja söögipause, teatas Elektriraudtee.

«Kindlasti soovitame kaasa võtta joogi ja kerge eine pikniku jaoks, võimalusel ka binokkel ja fotoaparaat, supelriided ja vihmakeep. Jalga loomulikult mugavad matkajalatsid. Osalejal tuleks matkaks planeerida terve päev,» lisas Elektriraudtee müügi- ja turundusjuht Norbert Kaareste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles