Sharon Stone: ma olen jõusaalist sõltuvuses

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sharon Stone filmi «Lovelace» esilinastusel.
Sharon Stone filmi «Lovelace» esilinastusel. Foto: SCANPIX

Sharon Stone võib olla küll 55-aastane, kuid ta keha näeb välja nagu poole nooremal fitness-modellil.

Mis on tema saladuseks?

«Ma olen jõusaali järele hull,» ütles Sharon Access Hollywoodile tema uue filmi «Lovelace» esilinastusel New Yorgis. «Ma teen jõusaalis erinevaid asju. Ma lihtsalt hakkasin ühe tavalise spordiklubi liikmeks, kus inimesed ikka tõeliselt trenni teevad ning teen seda ka ise,» ütles Sharon.

Inspiratsiooni ammutab kuulus näitlejanna muusikast.

«Ma panen kõrvaklapid pähe ning lihtsalt treenin nagu segane. Ma naudin seda väga,» ütles 55-aastane Sharon ja lisas, et ta on sportlane, kellele meeldib sportlik keskkond.

Ning jõusaal ei ole kasulik mitte üksnes ta kehale.

«See mõjub hästi mu vaimule. See on midagi sellist, mida ma väga naudin.»

Näitlejatar ei arva, et vanemas eas on kõhulihaste toonuses hoidmine raskem. Lisaks on ta kindel, et kõhulihased on väga olulised ning neid peaks treenima pidevalt.

«Ma arvan, et kõik harjutused algavad keskkohast, see on osa hingamisest,» ütles Sharon. «Ma ei arva, et kõik peaksid olema super vormis, kuid kõik peaksid suutma tõstma enda keharaskust ning oma keskkohaga tegelema. See on väga tähtis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles