Mees üritas hamburgeriks maskeeritud kilpkonna lennukisse smugeldada

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilpkonn või hamburger?
Kilpkonn või hamburger? Foto: Flickr'i kasutaja Flaunted.

Me oleme kuulnud madudest lennukis, aga kilpkonnad lennukis?

Turvatöötajad Hiina Guangzhou Baiyuni rahvusvahelises lennujaamas märkasid esmaspäeval ühe reisija kotis midagi küllaltki kummalist.

Asja lähemalt uurides näitas lennujaama röntgenmasin KFC burgerikarbi sisul «kahtlaseid nurki», vahendab Huffington Post.

Burgerikarbi omanik Härra Li hakkas selle peale ägedalt väitma, et «karbis pole midagi muud kui tavaline hamburger». Kui turvatöötajad juhtisid mehe tähelepanu sellele, et hamburger sarnaneb kahtlaselt kilpkonnaga, vastas Li endise kindlusega: «Seal ei ole mingit kilpkonna, see on üksnes hamburger. Ta ei leia karbist midagi erilist.»

Ametnikud käskisid härra Lil siiski kott avada, ja leidsidki, et mees üritas lennukisse transportida oma armastatud lemmiklooma. Kuigi mehel kilpkonna lennukile võtta ei lubatud, sai mees oma armsa looma enne Pekingi lennule suundumist sõbra hoolde usaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles