Marek Lindmaa jäi ujudes tormilõksu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Lindmaa
Marek Lindmaa Foto: promo

Marek Lindmaa järjekordne heategevuslik ujumisretk osutub vägagi keeruliseks, sest ankur satub Kesselaiule kulgedes tormilõksu.

Lindmaa esialgseks plaaniks oli seekord ujuda rekordiline distants ehk 7,4 kilomeetrit, sihtkohtadeks  Kesselaid ja Muhu.

«Ilmataat mõtles teisiti ja jäime juba enne Kesselaidu tormi kätte. Hambad ristis ujusin esimesele saarele, tegime seal pausi ja uurisime Kesselaiu kohalikku elu,» kirjeldab Lindmaa.

Ilm läks aga üha hullemaks ja laine nii suureks, et vastu võeti uus otsus. Kõigest täpsemalt juba tänaõhtustes «Seitsmestes uudistes».

Marek Lindmaa suviste ujumisretkede eesmärgiks on iga läbitud kilomeetriga Laste- ja Noorte Kriisiprogrammi leinatoetuslaagrite korraldamisele õlg alla panna. Kilomeetritele annavad rahalise katte Aloha Surf, T-Puhtax, HYPE, Butterfly Lounge, Puusepp Music OÜ, Riito Ehituse Aktsiaselts, 1Autorent, Fidelix Automaatika, Advokaadibüroo RAAVE ja vabatahtlikud merepäästjad Päästeliidust.

Lindmaa on rõõmus, et huvi ettevõtmise vastu on suur: «Headus pole ilmast otsa saanud. Iga nädal toob uusi toetajaid, kes tahavad ja soovivad head teha; seega - heaujumise projekt jätkub!»

 





 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles